در حال بارگذاری ...
...

پیشنهاد اجرای" آواژیک" در جشنواره فجر به من داده شده است ، اما ترجیح می دهم این نمایش در جشنواره اجرا نشود.

پیشنهاد اجرای" آواژیک" در جشنواره فجر به من داده شده است ، اما ترجیح می دهم این نمایش در جشنواره اجرا نشود.

ایلنا: پیشنهاد اجرای" آواژیک" در جشنواره فجر به من داده شده است ، اما ترجیح می دهم این نمایش در جشنواره اجرا نشود.
"پانته آ بهرام" کارگردان نمایش " آواژیک " با بیان این مطلب گفت: دلایل زیادی برای اجرا نشدن این نمایش در جشنواره دارم که نمی خواهم چیزی درباره آن بگویم.
نمایش" آواژیک" با بازی و کارگردانی "پانته آ بهرام" آذر ماه در سالن قشقایی تئاتر فجر روی صحنه رفت که با استقبال خوب تماشاگران مواجه شد به همین دلیل احتمال حضور این نمایش در بخش مرور جشنواره فجر وجود داشت ؛ اما بهرام با اجرای آن در جشنواره موافقت نکرد.
"پانته آ بهرام "از اواخر بهمن ماه سفرهای خارجی خود را به همراه گروه نمایش" سرزمین اشغال شده" به کارگردانی" هلنا والد من" پی خواهد گرفت وی در این رابطه توضیح می دهد قصد دارم تا جشنواره" آوینیون" اوایل تیر ماه همراه گروه باشم اگر شرایط کاری در ایران به همین شکل باشد همکاری خودم را با گروه هلنا ادامه خواهم داد تنها در صورتی که شرایط کاری بهتری در ایران فراهم شود از همراهی با این گروه انصراف می دهم.